Advertisement

Αδεδυ Απεργια : Εικοσιτετράωρη απεργία ΑΔΕΔΥ-Συγκεντρώσεις και πορείες στη ... - Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός!

Αδεδυ Απεργια : Εικοσιτετράωρη απεργία ΑΔΕΔΥ-Συγκεντρώσεις και πορείες στη ... - Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός!. Σύμφωνα με την αδεδυ από την αυριανή 24ωρη απεργία εξαιρούνται οι εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και οι υπάλληλοι του υπουργείου παιδείας. Όπως σημειώνει η αδεδυ η στάση εργασίας που είχε προκηρυχθεί για την συγκεκριμένη ημέρα μετατρέπεται σε 24ωρη απεργία «για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της. Αναζητείται από την αστυνομία αγία βαρβάρα: Φανατικά στο πλευρό της κυβέρνησης και των αφεντικών η γραφειοκρατική κλίκα της γσεε. Η αδεδυ εξαιρεί όσους εργαζόμενους εμπλέκονται στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Τι ανέφεραν στο δικαστήριο, όπου συζητείται η κατ'επείγουσα αγωγή του υπουργείου παιδείας. Οπως ανακοινώθηκε, η εκτελεστική επιτροπή της. Προηγούμενο άρθροτο σωματείο εργαζομένων δεη η «ενωση» συμμετέχει στην απεργία την τετάρτη 16 το σωματείο «σπάρτακος» συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της τετάρτης 16 ιουνίου. Επομένως με στάσεις εργασίας και όχι με 24ωρη απεργία θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στο πλαίσιο της αυριανής 24ωρης απεργίας της αδεδυ ,του εκα και του παμε. Σε κάθε περίπτωση, οι νομικοί εκπρόσωποι της αδεδυ και του εκα αντέτειναν ότι ήδη έχει ληφθεί απόφαση να εξαιρεθούν από την απεργία οι ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών και οι υπάλληλοι του.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ...
ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ... from ygeionomikoi.files.wordpress.com
Η αδεδυ έχει κηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο τετάρτη (16.06.2021), δεύτερη μέρα των πανελληνίων εξετάσεων για τους μαθητές των γενικών λυκείων. Μετά την ανακοίνωση της απεργίας. Σε κάθε περίπτωση, οι νομικοί εκπρόσωποι της αδεδυ και του εκα αντέτειναν ότι ήδη έχει ληφθεί απόφαση να εξαιρεθούν από την απεργία οι ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών και οι υπάλληλοι του. Όπως σημειώνει η αδεδυ η στάση εργασίας που είχε προκηρυχθεί για την συγκεκριμένη ημέρα μετατρέπεται σε 24ωρη απεργία «για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της. Μία απαρχαιωμένη μορφή διαμαρτυρίας που το μόνο που καταφέρνει είναι η ταλαιπωρία. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Αυτο βρηκα για την προηγουμενη. Ο συριζα δια του νίκου φίλη έσπευσε μετά την παρέμβαση της νίκης κεραμέως να.

Η αδεδυ έχει κηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο τετάρτη (16.06.2021), δεύτερη μέρα των πανελληνίων εξετάσεων για τους μαθητές των γενικών λυκείων.

Όπως σημειώνει η αδεδυ η στάση εργασίας που είχε προκηρυχθεί για την συγκεκριμένη ημέρα μετατρέπεται σε 24ωρη απεργία «για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της. Η αδεδυ προκήρυξε απεργία για τις 16 ιουνίου χωρίς να υπολογίσει τις εξετάσεις των μαθητών της τρίτης λυκείου. Παρά την απεργία, την πέμπτη, οι εμβολιασμοί προχώρησαν κανονικά. Η πλειοψηφία της αδεδυ και του εκ αθηνών άλλαξαν τη στάση τους και συμμετέχουν στην απεργία. Εξαιρούνται οι εκπαιδευτικοί που εμπλέκονται στις πανελλαδικές. Έτσι, πήρε πίσω την αρχική απόφασή της. Αναζητείται από την αστυνομία αγία βαρβάρα: Προηγούμενο άρθροτο σωματείο εργαζομένων δεη η «ενωση» συμμετέχει στην απεργία την τετάρτη 16 το σωματείο «σπάρτακος» συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της τετάρτης 16 ιουνίου. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. «η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ, αποφάσισε να εξαιρέσει από την απεργιακή κινητοποίηση της 16ης ιουνίου τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους υπαλλήλους του. Η αδεδυ έχει κηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο τετάρτη (16.06.2021), δεύτερη μέρα των πανελληνίων εξετάσεων για τους μαθητές των γενικών λυκείων. Τι ανέφεραν στο δικαστήριο, όπου συζητείται η κατ'επείγουσα αγωγή του υπουργείου παιδείας. Η αδεδυ ανακοίνωσε μετά από νεότερη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, ότι θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου.

Οπως ανακοινώθηκε, η εκτελεστική επιτροπή της. Όπως σημειώνει η αδεδυ η στάση εργασίας που είχε προκηρυχθεί για την συγκεκριμένη ημέρα μετατρέπεται σε 24ωρη απεργία «για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της. Αυτο βρηκα για την προηγουμενη. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Ο συριζα δια του νίκου φίλη έσπευσε μετά την παρέμβαση της νίκης κεραμέως να.

ΑΔΕΔΥ: Απεργία για τους εκπαιδευτικούς - Συγκέντρωση στη ...
ΑΔΕΔΥ: Απεργία για τους εκπαιδευτικούς - Συγκέντρωση στη ... from www.voria.gr
«η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ, αποφάσισε να εξαιρέσει από την απεργιακή κινητοποίηση της 16ης ιουνίου τους «το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Ο συριζα δια του νίκου φίλη έσπευσε μετά την παρέμβαση της νίκης κεραμέως να. Η αδεδυ προκήρυξε απεργία για τις 16 ιουνίου χωρίς να υπολογίσει τις εξετάσεις των μαθητών της τρίτης λυκείου. Εξαιρούνται οι εκπαιδευτικοί που εμπλέκονται στις πανελλαδικές. Σύμφωνα με την αδεδυ από την αυριανή 24ωρη απεργία εξαιρούνται οι εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και οι υπάλληλοι του υπουργείου παιδείας. Με 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου απαντά η αδεδυ στην προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου. Εξαιρουνται απο την αυριανη απεργια οι εκπαιδευτικοι που εμπλεκονται με τις kανονικά θα διεξαχθούν αύριο οι πανελλαδικές εξετάσεις, παρά την 24ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η αδεδυ.

«το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο.

Η 24ωρη απεργία πέφτει πάνω στη 2η μέρα των εξετάσεων. «το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο. «η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ, αποφάσισε να εξαιρέσει από την απεργιακή κινητοποίηση της 16ης ιουνίου τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους υπαλλήλους του. Με 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου απαντά η αδεδυ στην προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου. Παρά την απεργία, την πέμπτη, οι εμβολιασμοί προχώρησαν κανονικά. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Εξαιρούνται οι εκπαιδευτικοί που εμπλέκονται στις πανελλαδικές. Μετά την ανακοίνωση της απεργίας. Σε κάθε περίπτωση, οι νομικοί εκπρόσωποι της αδεδυ και του εκα αντέτειναν ότι ήδη έχει ληφθεί απόφαση να εξαιρεθούν από την απεργία οι ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών και οι υπάλληλοι του. Προηγούμενο άρθροτο σωματείο εργαζομένων δεη η «ενωση» συμμετέχει στην απεργία την τετάρτη 16 το σωματείο «σπάρτακος» συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της τετάρτης 16 ιουνίου. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Η αδεδυ ανακοίνωσε μετά από νεότερη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, ότι θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου. Οπως ανακοινώθηκε, η εκτελεστική επιτροπή της.

«η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ, αποφάσισε να εξαιρέσει από την απεργιακή κινητοποίηση της 16ης ιουνίου τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους υπαλλήλους του. Τι ανέφεραν στο δικαστήριο, όπου συζητείται η κατ'επείγουσα αγωγή του υπουργείου παιδείας. Οπως ανακοινώθηκε, η εκτελεστική επιτροπή της. Φανατικά στο πλευρό της κυβέρνησης και των αφεντικών η γραφειοκρατική κλίκα της γσεε. Μία απαρχαιωμένη μορφή διαμαρτυρίας που το μόνο που καταφέρνει είναι η ταλαιπωρία.

ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας και συλλαλητήριο στις 16 Ιουνίου για ...
ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας και συλλαλητήριο στις 16 Ιουνίου για ... from www.powergame.gr
Έτσι, πήρε πίσω την αρχική απόφασή της. Όπως σημειώνει η αδεδυ η στάση εργασίας που είχε προκηρυχθεί για την συγκεκριμένη ημέρα μετατρέπεται σε 24ωρη απεργία «για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της. Βάσει των διαθέσιμων στοιχείων, την πέμπτη πραγματοποιήθηκαν 100.591 εμβολιασμοί. Η αδεδυ, μετά τη διδασκαλική ομοσπονδία, καλεί σε 24ωρη απεργία και συγκέντρωση ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο που έχει κατατεθεί προς ψήφιση στη βουλή. Ο συριζα δια του νίκου φίλη έσπευσε μετά την παρέμβαση της νίκης κεραμέως να. Προηγούμενο άρθροτο σωματείο εργαζομένων δεη η «ενωση» συμμετέχει στην απεργία την τετάρτη 16 το σωματείο «σπάρτακος» συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της τετάρτης 16 ιουνίου. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Σε κάθε περίπτωση, οι νομικοί εκπρόσωποι της αδεδυ και του εκα αντέτειναν ότι ήδη έχει ληφθεί απόφαση να εξαιρεθούν από την απεργία οι ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών και οι υπάλληλοι του.

Η 24ωρη απεργία πέφτει πάνω στη 2η μέρα των εξετάσεων.

Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Ο συριζα δια του νίκου φίλη έσπευσε μετά την παρέμβαση της νίκης κεραμέως να. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Η αδεδυ ανακοίνωσε μετά από νεότερη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, ότι θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου. Σύμφωνα με την αδεδυ από την αυριανή 24ωρη απεργία εξαιρούνται οι εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και οι υπάλληλοι του υπουργείου παιδείας. Με 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου απαντά η αδεδυ στην προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου. Προηγούμενο άρθροτο σωματείο εργαζομένων δεη η «ενωση» συμμετέχει στην απεργία την τετάρτη 16 το σωματείο «σπάρτακος» συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της τετάρτης 16 ιουνίου. Η πλειοψηφία της αδεδυ και του εκ αθηνών άλλαξαν τη στάση τους και συμμετέχουν στην απεργία. Σε κάθε περίπτωση, οι νομικοί εκπρόσωποι της αδεδυ και του εκα αντέτειναν ότι ήδη έχει ληφθεί απόφαση να εξαιρεθούν από την απεργία οι ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών και οι υπάλληλοι του. Βάσει των διαθέσιμων στοιχείων, την πέμπτη πραγματοποιήθηκαν 100.591 εμβολιασμοί. Μετά την ανακοίνωση της απεργίας. Επομένως με στάσεις εργασίας και όχι με 24ωρη απεργία θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στο πλαίσιο της αυριανής 24ωρης απεργίας της αδεδυ ,του εκα και του παμε. Εξαιρούνται από την αυριανή απεργία οι εκπαιδευτικοί που εμπλέκονται με τις πανελλαδικές.

Posting Komentar

0 Komentar